Telefoonservice
Internet Updevelop

Telefoonservice FreeVoice, de vriendelijkste antwoordservice voor jouw bedrijf

Op zoek naar een professionele telefoonservice voor jouw bedrijf? Dan ben je bij FreeVoice aan het goede adres. Het is natuurlijk van groot belang dat je de klanten van je bedrijf goed en vriendelijk te woord kunt staan. Als je een groot bedrijf hebt, heb je niet altijd tijd om de klanten de aandacht te geven die zij verdienen en die jij hen wenst te geven. Door de telefoonservice in te schakelen, weet je zeker dat de klanten altijd een aanspreekpunt hebben om hun vragen aan te stellen. Je kunt je klanten nu dan ook beloven dat je altijd telefonisch bereikbaar bent. De telefonistes nemen de telefoon namelijk aan met jouw bedrijfsnaam, waardoor de klanten niet het gevoel hebben dat ze met een ander bedrijf aan de telefoon zijn.

Telefoonservice op een professionele manier

Door gebruik te maken van de telefoonservice zorg je ervoor dat je geen klanten meer misloopt. De telefoons worden aangenomen op een professionele manier en de klanten worden behandeld. Ben je een zakelijke onderneming, dan zullen de klanten op een andere manier worden aangesproken dan wanneer jij bijvoorbeeld baby kleding verkoopt. Door de ervaren telefoniste, wordt er goed ingespeeld op de behoeften van de klanten. De klanten voelen zich op een persoonlijke manier aangesproken door de medewerkers van de telefoonservice, wat weer goed is voor het imago van jouw bedrijf.

Beheren van je agenda en mailbox

Je kunt er ook voor kiezen dat de telefonistes afspraken voor je mogen inplannen in je agenda. De informatie mailbox van je bedrijf kun je ook overlaten aan de telefoonservice. Wanneer er belangrijke informatie moet worden gedeeld, zal dit per mail, sms of WhatsApp naar je worden verstuurd. Zo ben je altijd op de hoogte van de belangrijke zaken en worden de overige zaken door de telefoonservice voor je bijgehouden en geregeld. Er is persoonlijk contact met de klanten en de telefoontjes worden aangenomen door een medewerker die verstand heeft van jouw bedrijf. Hierdoor kan er een deskundig antwoord aan de klanten worden gegeven. Op een nette manier zal de klant te woord worden gestaan en de service zal uitermate professioneel en vriendelijk aan de klant worden verleend door FreeVoice Antwoordservice.