backlinks
Internet Updevelop

Goede backlinks kopen wat is daar de waarde van?

De gewichtigheid van backlinks loopt de laatste jaren sterk achteruit. Dit komt, omdat de volgende aspecten zwaarden tellen dan backlinks. Dit zijn bijvoorbeeld:

Het geregeld plaatsen van bruikbare unieke inhoud. Ook de interactie van de site dit door middel van een bijvoorbeeld blog. Effecten vanuit Social Media, delen, liken, tweeten hebben allemaal invloed.

Vanuit socialmediainvloeden wordt er wel gekeken hoe vaak je bijvoorbeeld een link krijgt vanuit een van de Socials.

Heeft de tekst van bijvoorbeeld de tweet wel betrekking op de inhoud van je website. Vanuit hoeveel verschillende profielen word je website genoemd?  
 De waarde van de website of profiel dat je noemt, wordt ook bekeken.  Maar ook de hoeveelheid aan berichten van verschillende mensen wordt gekeken die het hebben over jouw website.

Moet je nu goede backlinks kopen?

Het is niet verstandig om geld uit te geven voor het kopen van goede backlinks.

Je loopt de kans dat je backlinks koopt die je voor een korte duur hoger doen score in Google. Maar die je site ook veel schade kan toebrengen. Na enige tijd zul je ook merken dat je website weer zal zakken in de zoekresultaten.
 Er is wel een verschil als je iemand inhuurt die backlinks voor je site maakt. Maar diegene moet wel verstand hebben over het geen dat wat hij doet. Anders kan het alsnog schade toebrengen aan je site.  

Wat is dan de beste manier voor goede backlinks?

Door de nadruk te leggen op goede content komen de backlinks eigenlijk vanzelf. Door je website te vullen met goede content, zullen mensen eerder e artikel delen. Hierdoor krijg je automatisch een goed gewaardeerde backlink.

 Ook kun je bijvoorbeeld zoeken naar websites die vergelijkbaar zijn met die van jouw en ze vragen om een backlink in bijvoorbeeld een blog.